AK Parti Düzce İl Başkanlığı seçim bürolarını teker teker açmayı sürdürüyor. Ağa Mahallesindeki Makedon Devlet Bakanıyla yapılan açılışın ardından Büyük Cami sokağındaki seçim bürosu da AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile açıldı.
AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Büyük Cami sokağındaki seçim bürosunun açılışı AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Milletvekili adayları Faruk Özlü, Ayşe Keşir, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları ve vatandaşlarla birlikte açıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, “Bu seçimlerde bir tarafta AK Parti istikrarı sürsün diyenler bir tarafta da AK Parti gitsin de nasıl giderse gitsin diyenler var. Ancak bizim arkamızda millet var. İlk defa muhalefet ekonomik vaatler verdi deniliyor. Bunlar ekonomik değil, halkla ilişkiler çalışmasıdır. Dertlere çözüm olacak hiçbir çalışmaları yok. Bunlar üretim, tüketim ve bölüşmeyi bilmiyorlar. Bazıları da HDP’den insanlar korksun da oylar bize gelsin diye düşünüyor. Emeksiz yemek peşindeler. HDP ise her seçim propagandasında AK Partimizden bahsediyorlar. Konu AK Parti olunca farklılıkları olan bu partiler askeri nizamda aynı safta yer alabiliyor” diyerek muhalefet partilerini eleştirdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, 7 Haziran seçimleri ile birlikte Türk Bayrağını daha yükseklere çekileceğini ve daha güçlü bir ülke haline gelineceğini kaydederek, “AK Parti 200 yıllık gerileme dönemiyle gerilmiş yaydaki ok gibidir. 13 yılda nasıl büyük ve güçlü bir ülke olduğumuza hayret ediyorlar. Ancak 200 yıldır gerilen bir yaydan ok çok uzaklara gider ve geleceği görür” diyerek sözlerini noktaladı.
Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.