AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez ilçe Başkanı Durmuş Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Yatsı Namazı çıkışı sonrasında cemaate lokma dağıttı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Berat Kandili dolayısıyla Cedidiye Cami önünde vatandaşlara ve Yatsı Namazı sonrası camiden çıkan cemaate lokma dağıttı. Berat Kandilinde tüm vatandaşların kandilini kutlayan İl Başkanı Keskin, kendi elleriyle lokma da dağıtmayı ihmal etmedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tüm Düzcelilerim ve İslam Aleminin Berat Kandilinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içinde varlık ve yaradılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koşarak, koca bir ömrü heba edenlere kendilerini sorgulama fırsatı sunar. Bu nedenle bu özel gecede kendimiz, ailemiz, bütün Müslümanlar ve tüm insanlık âlemi için dualar edip, Allah’tan hayır niyaz etmeliyiz. Biz de AK Parti ailesi olarak tüm Düzcelilerimizin ağzının bir nebze de olsa tatlanması için ve geleneklerimizi devam ettirmek adına lokma dağıttık. Hemşerilerimin Berat Kandilinin bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.