Düzce atletizm de başarılara her gün bir yenisi ekleniyor. Atletizmci sporcular artık şampiyona ve final derecesi yapıyor.
Bolu Karaçayır Spor tesislerinde düzenlenen Küçükler puanlı Atletizm müsabakasında başarılar oldukça yüksekti. Fırlatma topunda 63 metrelik derecesiyle Berkay Demirci gümüş madalya, Fatih Koleji öğrencisi Esra Caboloğlu 100 metrede 15,67’lik derecesiyle bronz madalya, Yunus Emre Kefeli uzun atlamada 4,26 metrelik derecesiyle bronz madalya, Yunus Emre Orta Okulu öğrencisi Tuğçe Üster 800 metrede 2,38’lik derecesiyle gümüş madalya alarak Düzce’de atletizmin varlığını yineledi. Gazi Mustafa Kemal Orta Okulunun beden eğitimi öğretmeni Hızır İsmail Şirin’in okul takımı dördüncülük kupası alarak Atletizm Antrenörü Adem Öksüz önderliğin de katıldıkları müsabakadan başarıyla döndüler.
Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü aynı zamanda Atletizm İl Temsilcisi Adem Öksüz yaptıkları derecelerin üstüne çıkacaklarını belirterek “Müsabakaya katılan beden eğitimi öğretmenleri Bora Derdiyok, Hızır İsmail Şirin’e teşekkür ederek birlikte bir çok başarıyla imza atacağız” dedi.