Akçakoca Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Biriminin ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği belediye personeline yönelik, belediye meclis salonunda diksiyon kursu başlatıldı.
Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halkla ilişkiler uzmanı Gülşah Türkmen tarafından verilen diksiyon ve güzel konuşma kursunda eğitim alan personeli ziyaret eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kalıcı ve sağlıklı hizmet sunabilmenin yolunun eğitimden geçtiğini vurguladı.
Hayat boyu öğrenmenin önemine de değinen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici diksiyon, güzel konuşma, halkla ilişkiler ve iletişim eğitiminin hem personel ile birimlerin diyalogları arttırmak açısından hem de belediye ve halk arasında etkin bir iletişim köprüsü kurulması bakımından güzel konuşma ve diksiyon kursunun doğru ve etkili konuşma düzeyinin artıracağına ve insanların günlük yaşamlarında kendilerine birçok konuda kolaylık sağlayacak olan bu eğitimin son derece verimli geçeceğine inandığını söyledi.
Halkla ilişkiler uzmanı Gülşah Türkmen gerçekleşen eğitimin 7 Temmuz 2015 tarihine kadar süreceğini, yapılacak olan sınav sonrası eğitime katılan personele sertifika verileceğini belirtti.