Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Okulları kayıtları başladı. 9 farklı branşta verilecek kurslar sayesinde öğrenciler yaz aylarını daha verimli geçirme imkanı bulacak.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı kapsamında 7-14 yaş aralığındaki öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, güreş, karate gibi spor branşlarının yanı sıra satranç, tiyatro, drama ve resim alanlarında da eğitim alma şansına sahip olacak.
Düzce Belediyesi tarafından, Düzceli öğrencilerin yaz aylarını daha verimli geçirmesi amacıyla faaliyete girecek Yaz Okulları, 10 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.
Kültür ve spor branşları olmak üzere iki kategoriden oluşan Yaz Okullarının dersleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Film Platosu, 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu ve Nurettin Zafer Stadyumunda yürütülecek.
Öğrencilerin Yaz Okullarına katılımı için nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık resim ve spor branşlarında gerekli olan sağlık raporu ile birlikte Düzce Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuruda bulunması yeterli olacak.