AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin, muhtarlarla bir araya geldi ve yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır dedi.
Milletvekili aday adayı İbrahim Bilgin, Akçakoca Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek çok sayıda muhtarla bir araya geldi. Bilgin, muhtarlarla yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek "10 yıl boyunca Düzce İl Genel Meclis üyeliği yaptım, her zaman muhtarlarımızla birlikteydim ve sizlerle dertlendik ve sorunların üstesinden birlikte başarmaya çalıştık. Yaptıklarımız oldu yapamadıklarımız oldu. Beni en iyi tanıyan sizlersiniz. Şuna inanınki Allah nasip eder milletvekili olursam her ay sizlerle birlikte olup sorunları dinleyip çözüm arayışında olacağımın sözünü veriyorum" dedi.
Bilgin, aslında her bir muhtarında kendi alanında milletvekili olduğunu belirterek ’’Şunu bilin ki her biriniz aslında milletvekili çünkü siz sorumlu olduğunuz köy veya mahalle halkının seçtiği vekilsiniz. İşte bizlerde sizin vekiliniz olmak için bu göreve talibiz’’ diye konuştu.
Çözüm sürecine değinen İbrahim Bilgin, ’’Çözüm süreci bitmeden Anayasa düzenlemesi olmaz, bu nedenle bizim öncelikle çözüm sürecinin tamamlanması ve ardından yeni Türkiye ve yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi gündeme gelecektir’’ dedi.
Bilgin, konuşmaların ardından tüm muhtarlarla kucaklaşarak destek istedi. Muhtarlar, milletvekilliği aday adaylık sürecinde hayırlı olmasını dileyerek, başarılar dilediler.