“Birlikte daha güçlüyüz” temasıyla bu sene ilki düzenlenen Bolu Dağı A.Ş. Personel Gecesi Live Balo ve Kongre Salonunda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Ödül töreninden, karaoke şovlara rengarenk geçen geceye aileleri ile beraber yaklaşık sekiz yüz Bolu Dağı A.Ş. çalışanı katılım sağladı.
Bolu Dağı A.Ş. ağır geçen kış günlerinin yorgunluğunu atmak ve çalışanların birbirleri ile kaynaşmasını hedeflediği Personel Gecesi ile misafirlerine keyifli anlar yaşattı.
Gece, Bolu Dağı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yöneticilerinin konuşmaları ile başladı. Bolu Dağı A.Ş. için azim ile çalışan ve üstün başarı sergileyen çalışanlara üst yönetim plaketlerini takdim etti. Ardından televizyondan fırına, tablet bilgisayardan koltuk takımına birbirinden güzel hediyenin yer aldığı çekiliş herkesi heyecanlandırdı. Daha sonra bütün birimlerin hazırladığı muhteşem şovlar ile karaoke gösterileri sahne aldı. Şovların ardından sahne alan müzik grubu ise 7’den 70’e herkesi coşturdu. Çalışanlara çok büyük motive ve moral sağlayan Bolu Dağı A.Ş. Personel Gecesinin her yıl tekrarlanacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, “biz bir aileyiz” diyerek Bolu Dağı A.Ş.’nin bir şirket olmaktan öte birlik ve dayanışma ile çalışan bir kurum olduğu mesajını verdi.