Düzce Belediye Başkanlığı Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda Ramazan Ayı boyunca yapılacak programları belirledi. Kalıcı Konutlar ve Merkez’de olmak üzere iki farklı yerde planlanan etkinlikler için hazırlıklar başladı
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerin programı hazırlandı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan etkinlikler için hazırlıklara başlandı.
Buna göre Ramazan ayı etkinlikleri Merkez ve Kalıcı Konutlarda yapılacak. Her iki alanda kurulacak olan sahnelerde Ramazan ayının her akşamı program planlandı. Hazırlıklar kapsamında alanlarda farklı içerikte çok sayıda stant, LED ekranlar ve çocuklara yönelik şişme oyun grupları yer alacak. Ayrıca belediye meydanında kurulacak dev ekrandan Kabe ve Medine’den canlı yayın yapılacak.
Kalıcı Konutlar’da oluşturulacak etkinlik alanında özellikle Cuma-Cumartesi akşamları ulusal sanatçılar sahne alacak ve söyleşiler düzenlenecek. Anıtpark’da kurulacak sahnede ise her akşam tasavvuf müziği grupları sahne alacak. Aynı sahnede yine Cuma-Cumartesi akşamları söyleşiler düzenlenecek. Öte yandan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Anıtpark alanında iftar çadırı kurulacak.