NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197’inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu’da açtı.
Geniş katılımla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Erdi Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keskin bir konuşma yaparak, "Bir masa 2 sandalye ve sıfır sermaye ile başladığımız bu serüvende bugün geldiğimiz nokta bin 500 metrekare showroom, 2 mağaza toplam 10 bin metrekare açık ve kapalı alan, depo 45 çalışanı ile bölge ekonomisine katkısı küçümsenmeyecek bir firma haline gelmiştir. Bolu mağazamız için 2 ay boyunca emek verdik. Sadece biz değil bu mağazada Bolu halkına en iyi ürünleri getirmemizi de sağlayan NG Kütahya seramik ailesine ve diğer firmalara ve tüm Erdi Yapı ekibimize mağazanın dekorasyonunda ve inşasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Erdi Yapı Kütahya Seramik Bolu Şubesi hizmete açıldı.
Düzenlenen açılış törenine Düzce’den DTSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, DTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Üyeleri Eyüp Tpçu, Şemsi Durdu’da katıldı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu açılışın ardından Üyelerden Sadık Dik’in yeni hizmete açtığı Efruze Islama Köfte, Kelebek Mobilya Bolu Şubesi, Meclis Üyemiz Şemsi Durdu’nun sahibi olduğu Simge Otomotiv firmalarını ziyaret ettiler.