Cedidiye Mahallesi Nur Cami Kız Kur’an Kursu tarafından 2014-2015 yılı dönem sonu münasebetiyle mezuniyet programı düzenlendi.
Nur Caminde, Kur’an Kurs Öğreticisi Ayşenur Emen ve öğrencileri tarafından düzenlenen mezuniyet programına İl Müftüsü Selami Emen’de katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şiirlerin okunduğu, ilahilerin söylendiği, hadis ve surelerin okunduğu program, yarışma ve piyesin ardından yapılan dua ile sona erdi.
Programda bir konuşma yapan Müftü Emen “Yaratana ve yaratılanlara karşı tavrını ve sorumluluğunu yerine getiren, çevresindeki insanlara ve diğer doğal çevreye karşı duyarlı davranan örnek insan olmanın güzelliklerini Kur’an-dan ders alan sizleri tebrik eder, sizlere destek veren ailelerinize ve yetiştiren hocalarınıza teşekkür ederim. Bundan sonra Kur’an-ı hayatınızın vazgeçilmezi olarak taşımanızı ve yaşamanızı, O’nun, hayatınıza ışık ve nur, ebedi hayatınız için de kurtuluş vesilesi olmasını Cenab-ı Hakk’ tan niyaz ederim” dedi.
Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşenur Emen “Kur’an-ı Kerimi okumak, anlamak, anlatmak ve yaşamak adına çıktığımız bu kutlu yolda dört dönemden oluşan Kur’an eğitiminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu dönem için hedeflediğimiz düzeye gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.
Program sonunda Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere başarı ve katılım belgeleri takdim edildi.