Yonga-Lif Levha Sanayicileri Derneğinin 23. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yonga-Lif Levha Sanayicileri Derneği isim değişikliğine giderek MDF ve Yonga Levha Sanayicileri Derneği oldu.
Derneğin İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilen genel kurul geniş katılımla yapıldı. 1986 yılında kurulmuş olan Yonga Levha Sanayicileri Derneği bünyesinde Türkiye’de kurulu tüm yonga levha ve Lif Levha üreticilerini bulundurmakta. Dernek 23.Olağan Genel Kurulunda ismini MDF ve Yonga Levha Sanayicileri Derneği olarak değiştirdi.
Genel kurulda, sektöre uzun yıllar emek vermiş derneğin kurucu üyelerinden olan Teverpan MDF A.Ş. yetkilileri Salih Zeki Tever ve Mehmet Ali Tever’e, yine hammadde konusunda sektörün tecrübeli isimlerinden Ahmet Yaşar Özbaş’a sektöre ve derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.
Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Başkan Ahmet Kahraman Gentaş A.Ş., Başkan Yardımcısı muhasip Hakan Zengin Divapan A.Ş., Üyeler Haluk Yıldız Kast.Entegre A.Ş., Hakkı Yıldız Yıldız Entegre A.Ş., Neslihan Demirel Orma A.Ş., Salih Yıldız Yıldız Sunta Mdf A.Ş., Hakan Poyraz Çamsan Poyraz A.Ş. Genel Sekreter Serhat Dayanıklıoğlu.
Denetim kuruluna ise; Tevfik Dedebaş Kast.Entg.A.Ş., Ahmet Akpınar Yıldız Entg.A.Ş. Ve İbrahim Bardak Orma A.Ş. seçildi.