Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada 19 Mayıs 2015 Salı günü AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Düzce mitingi nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
19 Mayıs Salı Günü Düzce’ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için bir dizi tedbirler alındı. Anıtpark’ta halka seslenecek olan Davutoğlu için bazı yollar trafiğe kapatıldı.
Buna göre İstanbul Caddesi’nden gelen araçlar Hasan Efendi Sokağına (Büyük cami yan sokağı) takiben Şakuş Köprüsü istikametine yönlendirilecek. İstanbul Caddesi hastane istikametinden Anıtpark istikametine seyreden araçlarda eski Kızılay Kan Merkezi kavşağından eski garajlar istikametini takiben Ela Bahriye Oral Bulvarından Saatçigil Caddesine yönlendirilecek.
Stadyum Çevresi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü önü ve çevresi, geçiş güzergahı, mitingi alanı ve valilik çevresindeki yollar ile otoparklar (Valilik otoparkı da dahil) dubalarla işaretlenmek suretiyle 18 Mayıs Pazartesi günü saat: 19.00’dan itibaren trafik polis memurları tarafından araç parkından arındırılacak.