Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 2014-2015 mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler şarkılar söylendi, bayrak devir teslimi yaptı ve mezun olan 11 öğrenci kep fırlattı.
Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 2014-2015 mezuniyet töreni muhteşem gösterilerle gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve velilerin katıldığı törende ilk olarak engelli öğrencilerden oluşan orkestra ve solistlerin sunduğu günün popüler şarkıları seslendirildi. Söylenen şarkılara da konuklar zaman zaman eşlik etti. Koronun büyük alkış alan mini konserinin ardından bayrak devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bu yıl mezun olan öğrenci Türk Bayrağı’nı eğitime devam eden arkadaşına teslim etti.
Törende mezun olan öğrenciler kendilerine ait özelliklerin yer aldığı özel sunumlarla tek tek sahneye çağırılırken, mezuniyet kütüğüne plaka çakıldı, alkışlar eşliğinde protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar konuklar ve öğretmenleri ile birlikte şarkı söyledi.
Törende öğrencileri yalnız bırakmayan ve Mesleki eğitim merkezine katkıda bulunan işadamlarına öğrenciler tarafından hediyeler verildi. Hep birlikte söylenen şarkıların ardından sıra kep fırlatmaya geldi. Mezun olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler sevinçle keplerini fırlattı. Mezuniyet töreni çalınan müzikler eşliğinde öğrenciler, öğretmenler ve veliler eğlenerek hoşça vakit geçirdi.
Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Selçuk, öğrencilerin ileriki hayatlarında ayakta durabilmeleri için 4 yıl boyunca eğitim aldıklarını belirtti.
Selçuk, “11 öğrencimizi mezun ettik.4 yıl boyunca öğrencilerimize mezun olduktan sonraki hayatlarında ayakta durmalarını sağlamak için mesleki eğitimlerini, değer yargılarını öğrettik. Kendi ayakları üzerinde durmaları özellikle aileleri açısından çok önemliydi. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz” dedi.