Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri izleyenlerden büyük beğeni topladı. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterirken solistler de birbirinden güzel şarkılarla kulakların pasını sildi.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Düzce Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen ve Sanatçı Ayşe Taş şefliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği korosu izleyenlerden büyük beğeni aldı.
Hicaz Perşev makamında şarkıların seslendirildiği ilk bölümde Sevcan Akgül, Ali Güngüt, Birgül Devrim, Armağan Halil Albayrak, Meral Hanlıoğlu, Hasan Yıldırım, Nuray Kaçan, Fatma Çakır, Esra Yağmur ve Ömer Topal sahne aldı.
Konserin ikinci bölümünde ise Muayyer Kürdi Saz Semaisi eşliğinde Melda Özkasap, Fatma Savcı, B. Kaya Güleryüz, Elvan Dursun, Arzu Deli, Mecit Özkaraç, Zekiye Tüfekçi, Nezaket Kolabar, Caner Yıldız, Hakan Kahya ve Özcan Yürekli izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.
Konserin sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Eşi Gönül Keleş, Şef Ayşe Taş’a çiçek vererek dinleyenler adına teşekk