Düzce Valisi Ali Fidan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İl Jandarma Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ile birlikte Çilimli ilçesini ziyaret etti.
Vali Ali Fidan ilk olarak Çilimli Kaymakamlığına geçti. Burada Kaymakam Ömer Bilgin ve kurum amirleri tarafından karşılanan, Vali, Kaymakam Ömer Bilgin’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Ardından Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Vali Ali Fidan’ı belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Vali Fidan belediye ziyaretini tamamladıktan sonra, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Çilimli Şubesini ve Çilimli muhtarlar derneğini ziyaret etti.
Vali Ali Fidan Çilimli ziyareti kapsamında ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
OSB KURULACAK ALANDA İNCELEME
OSB’lerinin gelişimine büyük önem veren Vali Ali Fidan, ziyaretlerin ardından Çilimli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi kurulacak alanda incelemelerde bulundu. Burada OSB Müdürü Yakup Temiz’den bilgiler aldı. Daha sonra Çilimli Cezaevi yolunun asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Ali Fidan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan’dan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.