CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber gece gündüz çalışarak seçmenden oy istiyor. Teber gündüz Çakırlar Mahallesinde kapı kapı dolaşırken akşamda Hamidiye Mahallesinde seçmenle bir araya geldi.
CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber öğle saatlerinde Çakırlar Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Teber esnaf ziyaretlerinin yanı sıra hanelerin kapısını çalmayı da ihmal etmedi. Esnaflara kendini daha yakından tanıtıp sıkıntılarını dinleyen Teber, CHP’nin projeleri hakkında bilgiler verdi.
Teber’in üzerinde durduğu konuların başında refah seviyesi yüksek bir toplum, istihdam yatırımlarını kolaylaştıran büyüme modelleri, her alanda var olan engelliler ve aile sigortası oldu.
“Yoksullukla mücadele kapsamında 5 milyonun üzerinde yurttaşımızı ilk kez sosyal yardım kapsamına alacağız. 9,6 yurttaşımıza ilk kez düzenli nakit desteği vereceğiz. Sosyal destekleri 2 katına çıkartacak yardım türlerini arttıracağız” diyen Teber sözlerine “Yerel yönetimlerle birlikte emekli kulüpleri açacağız. Her türlü kültürel etkinlikte yaşlı indirimi uygulayacağız. Çalışanların maaşı ile emekli aylığı arasındaki uçurumu kapatacağız” dedi.
Milletvekili adayı Zafer Teber akşamda Hamidiye Mahallesi seçmeniyle bir araya geldi. Mahalle kahvesinde seçmenle buluşan Teber milletvekillerine yüklendi. Teber, “Memleketin geldiği durum çok kötü. Bu memleket hiçbir dönem bu kadar kötü yönetilmedi. Düzce’ye sahip çıkan yok. Seçip gönderdiğiniz Milletvekilleri ne durumda biliyor musunuz? 4 yıl boyunca Milletvekilleri 1 kez Düzce’nin herhangi bir sorununu dile getirmemişler. İki tanesi 4 yılda sadece 5 kez konuşmuş, 1 tanesi de 6 kez konuşmuş. 4 yıl boyunca meclisteki kayıtları budur. 3 vekilinde karne 0’dır. Tek ön seçim yapan parti biziz. Ben temenni ediyorum ki demokrasimizin kökleşmesi için bütün partiler ön seçim yapsın.4 yıldan 4 yıla geliyorlar, Düzce’nin durumu ise bu yok yok yok yok” dedi.