Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencileri, kentte ilk defa okul sporları kapsamında düzenlenen jimnastik müsabakalarında minik kız ve minik erkekler kategorisinde 4 altın, 3 gümüş ve 7 bronz madalya olmak üzere toplamda 14 madalya kazandı.
Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Adnan Manay, uzun soluklu bir sürecin, disiplinli çalışmanın bir sonucu olarak alınan 14 madalya ile bu başarıyı elde ettiklerini söyledi. Manay, Diyarbakır Bahçeşehir Koleji’nin bu yıl okul sporlarının değişik alanlarında müsabakalara damga vurduğunu ve akademik başarı ile beraber bu başarının öğrencileri adına gurur verici olduğunu belirterek, beden eğitimi öğretmeni Ahmet Doğan ve öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.
Alınan başarı ile ilgili değerlendirmede bulunan beden eğitimi öğretmeni Ahmet Doğan da, “Bahçeşehir Koleji olarak çocuklarımızı anaokuluna başladıkları ilk günden itibaren Bahçeşehir sportif koordinasyon temelinde jimnastik branşıyla tanıştırıyoruz. Çocuğun daha esnek bir yapıda olabilmesi için her sporun temeli jimnastik olup bu durum kanıtlanmıştır. Alınan bu başarı ile gururlandık” dedi.