Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı, karşılaştığı Gülizar Hasan Yılmaz Gençlikspor’a 24 gol atarak mağlup etti.
Erzincan’da oynanan Play-Off maçında Samsun’un kadın takımlarından Gülizar Hasan Yılmaz Gençlikspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı karşılaştı. Erzincan’da oynan müsabakada şov yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı takibi Gülizar Hasan Yılmaz Gençlikspor’u 24-0 yendi. Bu yıl oynadıkları 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı, Türkiye’de 56 takım arasında ilk 16’ya girmeyi başardı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın futbol sorumlusu Kadir İçli, kazandıkları için çok mutlu olduklarını, amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. İçli, "Maçın 21 Mart Nevruz Bayramı’na denk gelmesi bizim için çok güzel oldu. Kazanarak iki bayramı bir arada kutladık. Çok mutluyuz" dedi.