Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır Sebze Hali Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Taş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Seçim çalışmalarını sürdüren Ensarioğlu, sebze hali esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen AK Parti Diyarbakır milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, partileri tarafından Diyarbakır’a yapılan yatırımları anlattı. Ensarioğlu, AK Parti’nin Diyarbakır için yaptığı yatırımları bu güne kadar kimsenin yapmadığını söyledi. Ensarioğlu, "AK Parti hizmet partisidir. Partimizin Diyarbakır’a yaptığı yatırımları bu güne kadar kimse yapamadı. Bu yatırımları kimse inkar edemez. Bizim amacımız bu yatırımların kesintiye uğramadan devam etmesidir. Diyarbakır’ın gelişip kalkınması için bu yatırımların devam etmesi gerekiyor. Memleketin kalkınmasını isteyen herkesin AK Parti’ye destek olması gerek. AK Parti’nin yaptığı en büyük proje çözüm sürecidir. Barış sürecine katkı sunmak için yeniden siyasete girdim. Amacımız analar ağlamasın, yıllardır devam eden kan dursun. El birliği ile Diyarbakır, bölge ve ülkeyi kalkındırmalıyız" dedi.
Ensariğolu, sebze hali esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi üzerinde bulunan esnafı da ziyaret edip sıkıntılarını dinleyerek destek istedi.