Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, Çüngüş ve Çermik ilçelerini ziyaret etti.
Parlak’ı ilk ziyaret ettiği Çüngüş’te AK Parti İlçe Başkanı Zülfü Hüseyin Uzun ve partililer karşıladı. Esnaf ziyaretinin ardından öğrenci yurdunu ziyaret eden Parlak, Çermik ilçesine geçti. AK Parti Çermik İlçe Başkanı Şeyhmuş Karamehmetoğlu’nu ziyaret eden Parlak, esnaf ziyaretinin ardından Halk Eğitim Merkezi, Çermik Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çermik Emniyet Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Parlak, şimdiye kadar yaptıkları çalışmaların meyvesini alacakları zorlu bir sürece girdiklerini belirterek, seçim günü sandık güvenliği konusunda vatandaşların dikkatli olmasını istedi.
Vatandaşların yeni Türkiye için çaba göstermelerini kendilerini mutlu, Türkiye’yi de istikrarlı yapacağını dile getiren Parlak, “Son viraja gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonra ki süreç artık sandıklara daha fazla sahip çıkma süreci. Kalan günlerimizi çok iyi değerlendirelim ki 4 yıl rahat yaşayalım. Bugünlerde dana çok yorulalım ama 4 yıl rahat edelim. Bu çalışma heyecanımızla bugünlere kadar geldik” dedi.
Parlak, çalışmalarını son güne kadar devam ettireceklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Önümüzdeki 4 yıl Türkiye için bir fırsat penceresi. 4 yıl boyunca ne genel, ne yerel ne de Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Son imtihanımız bu. Bu imtihanı da iyi verelim ki Türkiye istikrar içerisinde yoluna devam etsin. Bu istikrarda bizim de tuzumuz var diyelim. Biz de bu işe omuz verdik diyelim.”