Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Durdana Yalar, Bağlar ilçesi Emek Caddesi esnafını ziyaret etti.
Yalar, seçim gezilerini aralıksız sürdürürken, vatandaş ve esnaftan ilgi görmeye devam ediyor. Yalar beraberinde AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Alakuş ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Bağlar ilçesi Emek Caddesi’nde esnafı gezdi.
Esnaf gezisinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, 31 Mayıs’ta Diyarbakır’a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gelişi ile ilgili esnafa davetiye dağıttı. Yalar, esnafı ziyaret ederek destek çağrısı yaptı. Yalar, barış, huzur ve kardeşlik için esnaftan destek isteyerek, “AK Parti hükümetinin yaptıkları ortadadır. Barış, huzur ve kardeşlik için çaba gösteriyor. Bizde bu çabalara destek olmak için buradayız. Çözüm süreci hiçbir hükümet döneminde cesaret bile edilemedi. Ancak Hükümetimiz tüm riskleri göz önüne alarak süreci başlattı ve sonuna kadar da yürütecek. Bizim sizlerden tek isteğimiz bizlere destek vermenizdir. Allah’ın izni ile vereceğiniz destekle tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.
HÜDA-PAR SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ
AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, esnaf ziyaretinin ardından HÜDA-PAR’ın Emek Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyarette kendilerine başarılar dileyen Yalar, “Seçim sürecinin barış ve huzur havası içerisinde geçmesi en büyük temennimizdir. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bizim kimse ile bir ayrımız gayrımız yoktur” diye konuştu.