Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satışını yapan Kartal Yuvası gezici TIR’ı Edirne’de taraftarlarla buluştu.
İlhan Koman Parkı’nda satışını gerçekleştiren ’Kartal Yuvası’ Pazar gününe kadar Edirne’de hizmet verdikten sonra Kırklareli’ne gidecek. Kartal Yuvası Gezici TIR’ı satış sorumlusu Onur Güneş, Edirne’de satışların iyi olduğunu belirtti.
Trakya genelinde satışlardan memnun olduklarını belirten Güneş, "Yaz aylarında tişört ve forma satışlarımız büyük ilgi görüyor. Beşiktaş taraftarı lisanslı ürünleri tercih ederek, takımına sahip çıkıyor. Forma ve tişörtlerin dışında Beşiktaş logolu anahtarlıktan, araç aksesuarlarına kadar lisanlı ürünümüz gezici TIR’ımızda yer alıyor. Gezici Mağazamız olan Kartal Yuvası’nı Edirneli Beşiktaşlıların ayağına getirdik, tüm Beşiktaşlıları TIR’ımıza bekliyoruz. Şimdiden bize ilgi gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Kartal Yuvası Pazar gününe kadar sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar satış yapacak. Mağazada forma, tişört, çakmak, eşofman, ayakkabı, şapka, terlik, nevresim takımı, bere, iç çamaşırı, bayrak gibi ürünler taraftarların beğenisine sunuluyor.