Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi, İl Gençlik Müdürlüğü’nün hazırladığı ve uyguladığı ’Kültürler ve Şehirler’ projesi kapsamında Edirne’ye gelen 180 erkek ve 86 kız öğrenciye ’Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele’ semineri verdi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatlarıyla sosyal sorumluluk projelerine devam eden Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi, gençleri birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor. İl Gençlik Müdürlüğü’nün hazırladığı proje kapsamında Ankara, Gaziantep, Kastamonu illerinden gelen 180 erkek, 86 kız öğrenciye Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık birimi personeli Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi tarafından bağımlılık yapıcı maddelerle nasıl mücadele edileceği anlatıldı.
Gençlerin manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Selvi, "Bizi biz yapan manevi değerlerimiz vardır. En iyi mücadele, manevi değerlere sahip çıkarak, değerlerimize kenetlenerek yapılır. Hiçbir zaman en son babalar duymamalı. Sorun çığ olmadan mücadele edilmeli" dedi.
Semineri dikkatle dinleyen katılımcılar bu tür çalışmalara verdikleri destek için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini iletti.