Edirne Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ve Hemşirelik öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı.
Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen ve 81 öğrencinin mezuniyet için buluştuğu törene İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Selahattin Kat, Edirne Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Gürhan Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Taştekin ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Edirne Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selahattin Göksel, öğrencilerin okulda gösterdikleri başarıları yükseköğretim ve sonrasında kamu veya özel sektördeki yaşamlarında da devam ettirmeleri gerektiğini belirterek, "Elindeki tüm imkanları önünüze seren bu okula ve bu topluma kendinizi borçlu hissedeceksiniz. Sizden beklediğimiz bu borcunuzu bu toplumu aydınlatarak ve iyi birer meslek elemanı olarak ödemenizdir. Sizler bizim geleceğimiz olarak, üniversitelerde ve yükseköğretimde, bilgi ve birikimle hayatın içinde olacaksınız. Hayatın önünüze getireceği güçlükleri, engelleri aşmada bilimin rehberliğinden sakın ayrılmayın. En güç şartlarda, en çaresiz durumlarda Atatürk’ü hatırlayın. Onun direngenliği, mücadeleciliği, yokluktan varlığa, esaretten özgürlüğe giden yoldaki iradesi size güç verecektir" dedi.
Okulda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verildiği tören, okul birincisi Emre Enver Öztekin’in yaş kütüğüne ismini çakmasıyla devam ederken okulun bayrak ve flaması 12’nci sınıf öğrencilerinden 11’nci sınıf öğrencilerine teslim edildi. Programın finalindeyse mezun olan öğrenciler meslek yemini etmelerinin ardından mezuniyet coşkusunu kep atarak yaşadı.