Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Karaağaç Lozan Caddesi’ne Bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.
Başkan Gürkan, Edirne’den Karaağaç Mahallesi istikametine gidiş yönüne göre sol tretuvarın yanına 6 metre genişliğinde bisiklet yolu uygulaması yapacaklarını belirterek, yol yapımının bitmesinin ardından bisiklet yolunun yapımına başlayacaklarını açıkladı. Mimar Sinan’a Saygı Turu öncesi açıklama yapan Gürkan, "Karaağaç Lozan Caddesi’ndeki Edirne’den Karaağaç’a gidiş istikametinde soldaki tretuvarın iç kısmına 6 metre genişliğinde uluslararası standartlara uygun olan ve projesi bitmek üzere olan bir bisiklet yolu yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜRKAN, BİSİKLET SÖZÜNÜ TUTTU
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Daha önce yapılan bir yarışta Anıl Efe bisiklet yarışçısı olduğunu ancak bisikletinin olmadığını söylemişti. Ben de o gün kendisine bisiklet sözü verdim. Bu bir yarış bisikleti, özel bir bisiklet. Bisikletini aldık ve kendisine bugün hediye ediyoruz. Kendisinden başarılı yarışlar bekliyoruz" diye konuştu.
EBİS Başkanı Çalışkan ise, "Aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcusu olan Anıl Efe, bizim de üyemiz. Türkiye’de ilk defa katıldığı yarışlarda Yıldızlarda girdiği yarışı da bitirdi. Anıl’da bir istikbal var. Ben başkanıma böyle bir destekte bulunmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Bisiklet hediyesine teşekkür eden Anıl Efe, "Size teşekkür etmek istiyorum. Bisikletim yoktu. Siz alınca daha çok heveslendim. Daha da başarılı olacağıma inanıyorum" ifadelerine yer verdi.