Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara ile yönetim kurulu üyeleri, 8 .Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali’nde destek olduğu için Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek plaket verdi.
Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara ve yönetim kurulu üyeleri Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu 12-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 8. Uluslararası Film Festivali’ne desteklerinden dolayı ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Kara, 8. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivalin’i 5 gün boyunca hiçbir aksaklık olmadan başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti. Elazığ’a gelen sanatçıların memnun ayrıldıklarını ifade eden Kara, "Festivalin başından sonuna kadar Vali Murat Zorluoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Festivalin Elazığ’ın tanıtımı için büyük önem arz ettiği belirten Vali Zorluoğlu ise, "Başarılı bir şekilde festival gerçekleşti. Bundan sonraki festivallerin daha geniş programlı, daha geniş katılımlarla daha geniş kitlelere duyurulması için önümüzdeki yıl yapılacak festivalin buna göre programlanmasını arzu ediyoruz. Elazığ’ın tanıtımı için bizler her zaman desteklerimizi vereceğiz" diye konuştu.
Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara, Vali Murat Zorluoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.