Yaşlılar haftası nedeniyle Elazığ’da Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Gazi Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek hediye verdi.
Elazığ Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş ile müdürlük personeli, 18-24 Mart Yaşlılar Hastası nedeniyle Elazığ Gazi Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette yaşlılar ile sohbet eden Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları, onlara çeşitli hediyeler vererek birlikte yemek yedi. Ziyaretle ilgili bilgi veren Gazi Huzurevi Müdürü Ziyaettin Karakaya, "18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bir organizasyon yapıldı. Bu hafta bizi yalnız bırakmadılar, bizlere eşlik ettiler. Onlarla birlikte hem yemek yedik, hem sohbet ettik, hem de sağlıklı yürüyüş etkinliğimiz oldu" dedi.
İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş da, "Yaşlılar Haftası’nda her zaman bilindik görüntüler oluyor. Bizler hem yanı başımızdaki, hem de evimizdeki yaşlılarımızı ihmal etmememiz lazım. Bizde halk sağlığı müdürlüğü olarak yaşlılarımızı geçen hafta sinemaya götürdük. Bugün de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte bir organizasyonumuz oldu. Yaşlılarımızın sağlığı ile ilgili çalışmalar yapmayacağız" diye konuştu.