İlahiyatçı yazar Ahmet Bulut, Karakoçan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin davetlisi olarak geldiği ilçede Hz. Muhammed (sav) ve namaz konulu konferans verdi.
Karakoçan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilçe belediye kültür merkezinde ’Peygamber efendimiz ve namaz’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak ilahiyatçı yazar Ahmet Bulut katıldı. Konferansa, İlçe Kaymakamı Kemal Atasoy, Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın, okul idarecileri öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Karakoçan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Deveci, amaçlarının peygamber sevgisinin artmasına katkı sağlamak olduğunu belirterek, "İmam Hatip Lisesi olarak ilçe halkına ve okul öğrencilerimize peygamber sevgisini ve namazın önemini anlatmayı hedefledik. İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut hocamız da bizi kırmayarak buraya kadar geldi. Sabah saatlerinde öğrencilerimizle buluştu. Onlara namazı ve peygamber sevgisinin önemini anlattı. Öğleden sonra da vatandaşlarımızla bir araya geldi. Gerçekten güzel ve verimli bir konferans olsun. Katılım da oldukça yoğundu. İlçe halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Ahmet Bulut hocamıza da bizleri kırmayarak buraya geldiği ve faydalı bilgileri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.
İlahiyatçı yazar Ahmet Bulut da Elazığ’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Karakoçan halkına kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Konferansında ardından Bulut, kitaplarını imzaladı.