İşitme Engelliler Süper Ligi’nde kendi evinde lider Gölcük İşitme Engelliler takımını konuk eden, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı 2-0 kazandığı karşılaşma sonrası hanesine yazdırdığı 3 puanla liderlik koltuğunu geri aldı.
İşitme Engelliler Süper Ligi’nde erteleme maçlarına devam ediliyor. Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı ertelenen Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı ile bugün İl Özel İdaresi Çim Sahasın’da karşılaştı.
İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı 70. dakikada Mehmet Sert’in golü ile 1-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru 87. dakikada Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Soner’in golüyle durumu 2-0’a getirdi. 2-0 maçı kazanan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, konuk ettiği liderden 3 puanı almasıyla 1 hafta önce kaybettiği liderlik koltuğuna tekrar oturdu.
Maç sonrası değerlendirmede bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Dr.Ömer Deniz, ”İşitme Engelliler Süper Ligi büyük bir heyecanla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta takımımız kendi sahasında şansız bir yenilgi almış, 1 puan farkla ikinci konuma düşmüştük. Bu hafta ligin iddialı takımlarından Gölcükle karşılaştık. Oyuncularımız ikinci yarıda güzel bir oyun sergileyerek attıkları 2 gol ile maçı kazanmasını bildi. Bu sonuçla tekrar liderliğe yükseldik. Ben teknik kadromuzu, hocamızı ve futbolcularımız kutluyorum” dedi.
Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımının başarısı ile tüm Elazığlıların gurur duyması gerektiğini ifade eden Deniz, ”Bu lig ilk defa bu yıl oynanıyor. Önümüzdeki hafta Hatay işitme engelliler Elazığ’a gelecek. İnşallah onlarla yapacağımız maçı da kazanırsak ligdeki konumumuzu koruyacağız. Ben tüm hemşerilerimizi maçlarımızı izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Basın Sözcüsü Gökhan Adem de, “Erteleme maçlarının 3’üncüsü olan Gölcük takımı ile oynadık. Geçen hafta Diyarbakır deplasmanında biz liderliği bırakmıştık Gölcük takımına. Tabii ki bu bir haftalığınaydı. Bu hafta geçen hafta bıraktığımız emaneti geri aldık. Lig ısınıyor. Ben her zaman söylüyorum bizim bir hedefimiz var o da şampiyonluk” diye ifade etti.