AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Çat ilçesinde temaslarda bulundu. Fırat, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra ilçe esnafını gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti’nin Erzurum’daki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, başlattığı seçim gezisi kapsamında Erzurum’un Çat ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı da makamında ziyaret eden Fırat, daha sonra partisinin ilçe teşkilat yetkilileriyle birlikte esnaf ziyaretlerine çıktı.
Çat ilçesinin 7 Haziran seçimlerinin ardından yepyeni bir döneme ‘merhaba’ diyeceğini ifade eden Abdurrahim Fırat, “AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar yürüttüğü politikaların başında bölgeler arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldırmaya yönelik adımlar geldi. Bu amaç doğrultusunda şehirlerin kendi içerisindeki gelişmişlik farkları da ortadan kaldırılacak. Erzurum’un bütün ilçeleri, sosyo-ekonomik açıdan yaşanabilirlik ve memnuniyet standartlarına kavuşturulacak” diye konuştu.
Çatlı seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği Abdurrahim Fırat’a, esnaf gezisi boyunca onlarca vatandaş eşlik etti.
Gittiği her yerde ilgi uyandıran ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken Abdurrahim Fırat, AK Parti hükümetlerinin Erzurum ve bölgeye sağladığı kazanımları da sıraladı. Fırat, “Erzurum’u hep birlikte kalkındırmak, geliştirmek, kırsaldan kente göçü önlemek, yeni üretim ve iş alanları açmak adına el ele vermeye mecburuz. Diğer siyasi partilerin böyle bir telaşı yok” ifadelerini kullandı.
Fırat, Çat gezisi çerçevesinde bağlı mahalle köylerde de ev toplantılarına katıldı, muhtarlarla bir araya geldi.