AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, “Erzurum, dünya çapında bir spor merkezi olmayı hak ediyor” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim çalışmalarından geriye kalan zamanlarını kayak ve spora ayırıyor. Aynı zamanda profesyonel kayakçı olan Arif Karadağ, kendisinin spora duyduğu ilginin yanı sıra çocuklarını da birer sporcu olarak yetiştiriyor. Erzurum’un son yıllarda sporda marka haline geldiğinin altını çizen Arif Karadağ, “Erzurum, hemen her spor dalında çok başarılı sporcular yetiştiriyor. Şehrimiz, coğrafi ve fiziki anlamda sportif altyapıya sahip olduğu gibi, çok ciddi manada da sporcu potansiyeline sahip. Bu potansiyellerin mutlaka değerlendirilmesi gerekiyor” diye konuştu.
Erzurum’da son günlerde hem Palandöken, hem de Aziziye Belediyesi bünyesindeki spor kulüplerinin hamle üstüne hamle yapıp Erzurum’un göğsünü kabarttıklarını anlatan Karadağ, “Bu kulüplerimizin ve takımlarımızın her biri sonuçta Erzurum’u temsil ediyor, Erzurum’u ifade ediyor. Göğsümüzü kabarttıkları ve Erzurum’un sporda markalaşma sürecine ivme kazandırdıkları için Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar ve Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Erzurum’un başta kış sporları olmak üzere tüm branşlarda marka olmayı hak ettiğini anlatan Karadağ, “Erzurum’u spor merkezine dönüştürme konusunda çok ciddi ve önemli projelerimiz var. İnşallah bunları hayata geçirmemiz nasip olur” şeklinde konuştu.