AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Şenkaya’da 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek sözü aldı. Fırat, “7 Haziran’da Erzurum için yepyeni bir sayfa açılacak” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat’ın seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı Şenkaya oldu. Beraberindeki partililerle birlikte Şenkaya’ya çıkarma yapan Fırat, önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardından ilçe merkezi ve bağlı mahalle köylerde seçim çalışması yaptı. Esnafı tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Fırat, Erzurum’da kalkınma ve gelişmenin devamı için 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin desteklenmesi gerektiğine işaret etti.
ŞENKAYA, SEÇİMLERE DAMGASINI VURACAK
Erzurum’un her bir ilçesinin kendine has özellik ve güzelliklere sahip olduğunu vurgulayan Abdurrahim Fırat, Şenkaya’nın da, Erzurum’un serhat bir ilçesi olduğunu kaydetti. Geçmiş seçimlerde Şenkaya’nın AK Parti’ye verdiği desteğin dikkati ve takdire değer olduğunu dile getiren Fırat, “Şenkayalı hemşehrilerimiz, istikrarın ve büyümenin tek teminatının AK Parti olduğunu bugüne kadar defalarca tescil etti, onayladı. Aynı samimiyetle 7 Haziran’da da seçimlere Şenkaya damgasının vurulacağına inanıyoruz” diye konuştu.
ŞENKAYALI SEÇMENLER FIRAT’I YALNIZ BIRAKMADI
Abdurrahim Fırat, ilçe merkezindeki kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Şenkayalı seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği ve yakından ilgilendiği AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, AK Parti’ye gösterilen teveccühün kesinlikle karşılıksız kalmayacağının altını çizerek, “7 Haziran’da AK Partimize ve bizlere sahip çıkılması demek, yatırımların, ekonomik büyümenin, hizmetin ve atılımın devam etmesi demek olacak” şeklinde konuştu.