Ak Parti Erzurum milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Karayazı ilçesindeydi. Vatandaşların sorunları ile tek tek ilgilenen Fırat, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük önem arz ettiğini ve bu nedenle ayrımcılık yapanlara sandıkta cevabın verilmesi gerektiğini söyledi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları için Karayazı’daydı. Partililer ile birlikte Anıtlı, Cihanbey, Çayırbelli, Turnagöl, Yücelik, Salyamaç, Çavuşgüllü, Yekmal ve Çatalören Mahallerini ziyaret eden Fırat, muhtarlardan mahallelerdeki eksiklikler ile ilgili bilgi aldı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Türkiye’de Ak Parti ile birlikte yeni bir anlayışın hâkim olduğunu kardeşliğin ön plana çıktığını belirten Fırat. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partisi için oy istedi.
Fırat: “Yeni Türkiye için yola çıktık. Yeni Türkiye bu topraklarda yaşayan vatandaşların ayrım yapılmaksızın refah e huzur içinde yaşayabileceği yeni bir Türkiye. Bugüne kadar bu millet bu partiye güvendi. Kentlerin kalkınması için birçok adım atıldı. Ama yetmez. Dahası bu milletin hakkı çünkü. İnşallah 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde büyük bir zaferle meclise girerek, Karayazı’nın, Tekman’ın Şenkaya’nın Oltu’nun Erzurum’un ve gür sesi olacağız.” Dedi.