Ak Partili Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarına devam ediyor. Fırat ziyaretlerinde Ak Partinin kara propaganda çalışmalarıyla hedef gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “Bu ülkedeki bir takım odaklar birleşebilmişlerse bilinmelidir ki, iyi bir amaç hedeflenmiyor. Kara oyunların peşindedirler” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fırat, ilk olarak Ak Parti Palandöken ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililerle bir süre sohbet eden Fırat, Yunus Emre semti ve Abdurrahman Gazi mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve sorunları dinledi. Ak Partili aday daha sonra Tuzcu ve Börekli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Fırat, seçimlerin önemine ve Ak Parti üzerine oynanılan oyunlara değindi.
“MAHALLE PARTİSİ DEĞİL, TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ”
AK Partili Fırat, artık darbe hükümetlerinin olmaması için, halkın tekrar koalisyon günlerine dönmemesi için başkanlık sisteminin gerekli olduğu söyledi. HDP ve MHP’nin bölge partisi ve mahalle partisi olmaktan ileri gidemediğini dile getiren Abdurrahim Fırat, “Biz ülkenin de memleketin de en ücra noktasına kadar gidebiliyoruz. Bugün herkes birleşmiş Ak Partiyi nasıl yıkacaklarının hesabını yapıyor. Hiç yan yana gelmeyecek olan kişiler bir hedefte birleşmişler. Ama bunlara gereken dersi halk, 7 Haziranda verecektir. Diğer parti ve gruplar bile birleşebilmişlerse bilinmelidir ki, iyi bir amaç hedeflenmiyor. Kara oyunların peşindedirler.” diye konuştu.