Ak Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesindeydi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte ilçe esnafı başta olmak üzere mahalleleri karış karış gezen Fırat, Erzurum’da 6’da 6 yapmak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.
Ak Parti Erzurum milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, beraberinde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte Seçim çalışmalarını Palandöken ilçesinde sürdürdü. Birkaç gündür özellikle güney ilçelerinde çalışan Fırat, kent merkezinde ilk olarak Palandöken ilçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada partililer ile seçim çalışmalarını değerlendiren Fırat, daha sonra ilçe turuna çıktı.
Fırat beraberinde Bulutlar ve partililer ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek oy istedi. Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve semt pazarını gezen Fırat, burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not etti.
Fırat ve Bulutlar ziyaretler kapsamında ilçedeki kahvehane ve çay ocaklarına vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine değinen Fırat, Yeni Türkiye yolunda atılacak ilk adımın yeni anayasa çalışmaları olacağını söyledi. Fırat:
“Sizlere bir çok çok vaat sıralayabiliriz. Muhalefet bakın bol kepçeden sallıyor. Şunu yapacağız bunu yapacağız. Vatandaşlarımızın çok şükür bunlara karnı tok. Biz diyoruz ki bu güne kadar yaptık. Bundan sonraki yapacağımız hizmetler için ilk önce güçlü bir zemin hazırlamamız lazım. Bunun içinde Yeni Anayasa. Bu anayasa bizler yada makam ve mevki sahibi olanlar için. Bizi o Yüce meclise taşıyanlar için. Biz diyoruz ki gelin en az 330 milletvekili ile bizi oraya gönderin. Toplumsal kalkınmanın adımlarını hep birlikte atalım. Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim. 7 Haziran’da milleti kandırmak isteyenlere hep birlikte cevap verelim”
Fırat’ın ziyaretleri sırasında elinden not defterini düşürmemesi ve aldığı notları anında yaptığı görüşmelerle muhataplarına ilettiği ise dikkatlerden kaçmadı.