AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Pasinler ilçesinde devam etti. İlçede partililerle bir araya gelen Yılmaz, yeni anayasayı anlattı. Yılmaz, “Demokrasi yolu bizim için bitmeyen bir maratondur.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Pasinler ilçesinde devam etti. Yılmaz, ilk olarak Ak Parti Pasinler İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerde çalışmaları değerlendirdi. Yılmaz, ilçenin 58 mahallesine giderek seçim çalışmalarına kapı kapı dolaşarak devam edeceğini ifade etti. Partililere “AK Parti olarak, yöneten ve yönetilen arasında keskin bir ayrımın yapılmasına karşı olduk.” Diyen Yılmaz, demokrasinin işleyişi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
HASTALARI ZİYARET ETTİ
Yılmaz, buradan ilçe belediye başkanlığı binasına giderek Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yılmaz, Belediye’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ak Partili aday, daha sonra Pasinler İlçe Kaymakamlığına giderek Kaymakam Sıtkı Öcal’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz’ın bir sonraki durağı Pasinler Devlet Hastanesi oldu. Adnan Yılmaz, hasta ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
YILMAK, YORULMAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Yılmaz ilçedeki seçim çalışmalarını vatandaşlarla bir araya gelerek devam ettirdi. Vatandaşlara Ak Partinin hizmetlerini anlatan Adnan Yılmaz şunları kaydetti: “Partimiz insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesini şiar edinmiştir. Sosyal devlet kavramını ise hayatın her alanında güçlü bir şekilde uygulamaya koymuştur. Bundan sonra halkımızın bize verdiği destekle ve güveniyle Türkiye’yi aydınlık günlere taşıyacağız. Yılmak, yorulmak bilmeden çalışacağız. Çünkü biz milletimize sevdalıyız. Milletimizin verdiği emanete sahip çıkacağız”