Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından yürütülen Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından desteklenen GençBank projesi kapsamında Gençbank ekibimize sunulan projeler hayata geçmeye devam ediyor.
Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Aziziye GençBank ekibi bir projeye daha imza attı. Aziziye GençBank ekibi ve Atatürk Üniversitesi öğrencileri Medine Mazlum, Esma Doğan ve Şehriban Paksoy tarafından Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Fatih İlkokulu öğrencilerine sinemada uyulması gereken kurallar anlatıldı. Öğrenciler mısır ve meyve eşliğinde filmin tadını çıkardı. Çocukların keyifli dakikalar geçirdiği projede, sınıf öğretmenleri İrfan Şahbudak, Hatice Mertyürek, Hulusi Sevinç ve Özgür Özden de bu mutluluğu onlarla paylaştı.
Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından desteklenen GençBank programı 15-25 yaş arası gençlerin hayallerini gerçekleştirerek yaşadıkları çevreye katkıda bulunmalarını ve özgüvenlerini geliştirmeyi amaçlıyor.
Aziziye GençBank proje başvurularını almaya devam ediyor. Bu program sayesinde Aziziye’de daha birçok proje hayata geçmiş olacak.