Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ün göreve başlamasından sonra düzenli olarak devam eden kurumlar arası işbirliği ve iletişimi arttırma amacıyla İiçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili sektör temsilcilerinin katıldığı ve bilgi alışverişinin yapıldığı sabah kahvaltısı Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde yapıldı.
İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programına Kaymakam Zafer Öz, Garnizon Komutanı Ulaştırma Yarbay Erhan Yıldız, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman ve ilçe deki kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.
Kaymakam Zafer Öz kahvaltı sonrasında düzenlenen toplantıda Kurumların sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında Kurum Amirlerinden bilgi aldı.
Toplantıda İlçe Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman ve Enstitü Müdürü Şerafettin Çakal kurum faaliyetleri ile ilgili kısaca bilgi verdiler.
İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca ve Dadaşkent’te gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve kamulaştırma çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
Kaymakam Öz; İlçede görev yapan kurum amirleri arasındaki samimiyetin geliştirilmesi, birlik beraberliğin sağlanması için zaman zaman düzenlenen kahvaltı programlarının devam edeceğini söyleyerek, özel sektör temsilcilerinin, kamu kurum ve kuruluşları ile olan iletişimlerinin bu tür toplantılar ile daha da güçleneceğini ifade etti.