CHP Erzurum Milletvekili Adayları Gonca Aytaş ve Orhan Bozkurt, Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca’yı ziyaret ettiler.
Erzurum esnafının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Gonca Aytaş, "Erzurum Esnafının sorunlarının ne olduğunu çok iyi bildiklerini ve bu sorunları yakından takip ettiklerini, Erzurum Esnafının ağır kış şartları ile ne şekilde mücadele ettiklerini çok iyi bildiklerini ve bu konuda CHP Genel Merkezine Erzurum Esnafının sorunlarını bir dosya halinde sunacaklarını" söyledi.
Hikmet Karaca ise konuşmasında, "CHP Erzurum Milletvekili adaylarının esnafın sorunları ile yakından ilgilendiği için oda başkanı olarak memnuniyetini dile getirerek "Sayın vekil adayları Erzurum esnafının sorunları hakkında bizi ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Erzurum esnafının dağlar kadar sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların çözümünde gerek iktidar gerekse muhalefet partileri bir araya gelerek sorunlarımızı çözme noktasında istişare etmeleri gerekmektedir. Kış şartlarının çok zorlu geçtiği ilimizde esnafımız mevsimlik işçi gibi çalışmaktadır. SSK primlerinin ve vergilerin çok yüksek olduğu bölgemizde istihdamı zorlaştırmaktadır. Bütün bu sorunların çözümü için esnaf teşkilatlarını ziyaret eden değerli vekil adaylarına esnafım adına teşekkür ediyorum." dedi.