Erzurum’da seçim aracıyla yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden CHP Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız toprağa verildi.
Dün sabah seçim çalışması kapsamında milletvekili adaylarıyla beraber ilçelere gitmek üzere yola çıkan ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 27 yaşındaki CHP Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız, bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Keresteciler Sitesi’nde bulunan Sanayi Camii’nde kılınan cenaze namazına Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP Erzurum milletvekili adayları ve partililer katılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çelenk gönderdiği görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Yavuz Selim Yıldız’ın cenazesi Abdurahman Gazi Mezarlığı’na defnedildi.
BAŞKAN KILIÇ, CENAZE YAKINLARINI YALNIZ BIRAKMADI
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, toprağa verilen CHP Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız’ın ailesini de yalnız bırakmadı. Yıldız’ın ailesine ve yakınlarına tek tek taziye dileklerini ileten Başkan Kılıç, taziye evinin yemek ihtiyacını da giderdi.
Başkan Arif Hikmet Kılıç, “Gencecik bir kardeşimizi toprağa vermiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Yavuz Selim kardeşimiz, Erzurum için koşturan, samimi manada hizmet eden bir kardeşimizdi. Belediye olarak kederleri olan tüm vatandaşlarımızın yanında olduğu gibi, Yıldız ailesinin de yanında olmaya ve acılarını paylaşmaya çalıştık. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyor, eş, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.