İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Efkan Ala, Erzurum’da yayın yapan gazete ve internet sitelerinin köşe yazarlarıyla bir araya geldi. Hizmetiçi Eğitim Merkezi’nde sabah kahvaltısında gazetecilerle buluşan Ala, Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve Erzurum’un kalkınması konularında gazetecilerle fikir alış-verişinde bulundu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Coşkun Dilaver, AK Parti Tanıtım ve Medya Sorumlusu Adem Demir ile basın temsilcileri katıldı.
Sohbet toplantısında, başta Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi olmak üzere ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Gazetecilerle görüş-alışverişinde bulunan Milletvekili adayı Efkan Ala, Erzurum kalkınması ve yürütülecek projeler hakkında da görüşlerini dile getirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının sonunda Ala ve gazeteciler, Erzurum ve ülke gündeminin değerlendirileceği sohbet toplantılarının 3 ayda bir yapılması yönünde görüş birliğine vardı.