Erzurum’un Pasinler ilçesinin Alvar Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaş Kasım Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın girişimiyle akülü araç sahibi oldu.
Daha önce Alvar Mahallesi’ne yaptığı ziyarette Milletvekili Yılmaz’dan engelli aracı isteyen 62 yaşındaki Kasım Çiftçi’nin on yıllık hayali gerçek oldu. AK Parti Milletvekili Yılmaz, Alvar Mahallesi’ne yaptığı ziyarette engelli vatandaşın sorunlarını dinleyip, araç talebi için elinden geleni yapacağını ifade etmişti.
Ziyaretin ardından konuyla ilgili girişimlerde bulunan Yılmaz, fiziksel engelli olan Çiftçi’ye özel donanımlı akülü araç tahsis etti. Arazi şartlarına uygun olarak tasarlanan aracı Kasım Çiftçi’ye takdim eden Yılmaz’ın mutluluğu görülmeye değerdi. Çiftçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz Beyefendi’den bir araç talep ettim. Sağ olsun yıllardır özlemini çektiğim akülü araca nihayet kavuştum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Vekilim sayesinde beldemden dışarı çıkıp bu mübarek toprakların havasını teneffüs edeceğim. Alvarlı Muhammed Lütfi Efe Hazretleri’nin kabri şerifini ziyaret edebileceğim. Yüce Allah’a hamd ve şükürler olsun. Allah; Devletimize, Hükümetimize ve Milletimize zeval vermesin.”
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz da, AK kadroların her zaman halkın hizmetkârı olduğunu kaydetti. Parlamenter Yılmaz, “AK Dava’nın her bir ferdi gibi bizler de bu mübarek şehrin emrindeyiz. Günlerdir şehrimizin her bir sathına adım atıyoruz. Vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. Erzurum’un derdi, bizim kendi derdimizdir” diye konuştu.