25.Dönem Milletvekili seçimlerinde, çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren MHP Erzurum milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim sonrası teşekkür konuşması yayımladı.
Ertürk Çimen mesajında; Tüm Erzurum halkına ve oylarını MHP’den yana kullanan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Ertürk Çimen’in teşekkür mesajı şöyle; "7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Bu seçim kampanyasında bizleri yalnız bırakmayan, teşkilat mensuplarımıza, eş, dost, arkadaş ve tüm yakınlarımıza, bizlere oy veren tüm Erzurum Halkına, Köylerde bu zorlu mücadelemizde tüm tehditlere rağmen yanımızda olan Kıymetli köylülerimize özellikle teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
2011 Genel Seçimlerindeki 54 binlik oyumuzu, yüzde 84’lük çok ciddi bir artışla, 100 bin oya çıkarmamızı sağlayan, yiğit ve vefakâr Erzurum Dadaşlarına verdikleri destekten dolayıda teşekkür ederim. Seçim sonuçlarının Aziz ve Necip Türk milletine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Erzurumumuz’a hayırlı olmasını diliyorum. Allah’a emanet olun."