Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Özel Buhara Hastanesi arasında yapılan anlaşmayla esnaflara sağlık harcamalarında yüzde 15 indirim imkânı sağlandı. ESOB sicil beyannamesini hastaneye ileten her esnaf indirimden yararlanabilecek.
ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın girişimleriyle Özel Buhara Hastanesi, sağlık harcamalarında esnafa özel indirim yaptı. Muayene, tahlil, görüntüleme üniteleri, yatarak tedavi ve daha birçok başlığı kapsayan sağlık konularında hastaneye giden her esnaf, artık tüm bu harcamaları yüzde 15 indirimli ödeyecek. Esnafa özel bu özel uygulama için yapılan sözleşmeye imza koyan Özel Buhara Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Figen Karaoğlu, “Buhara Hastanesi olarak esnafımıza bu anlamda destek olduğumuz için mutluyuz. ESOB’a üye her esnafımız bu uygulamadan yararlanabilecek ve sisteme bir kez giren tüm sağlık harcamalarında yüzde 15 indirimden yararlanabilecek” dedi.
Esnafa nefes aldıracak türden çalışmalar yaptıklarını kaydeden ESOB Başkanı Rasim Fırat ise “Daha önce MNG Kargo ile yaptığımız sözleşmeyle esnafımızın gönderilerinde yüzde 40 indirim imkânı sağlamıştık. Bu kez de çok önemli olan sağlık konusunda bir girişimde bulunduk. Artık Birliğimize üye her esnafımız ESOB sicil beyannamesini bir kereye mahsus olmak üzere hastaneye iletmesi halinde tüm sağlık harcamalarını yüzde 15 indirimli ödeyebilecek. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen Özel Buhara Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler dilediğim esnafımız için hayırlı olsun” dedi.