Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti. Fırat, “Doğan grubu ve cemaat medyası diğer siyasi partilerle birlikte hareket ederek Ak Partiyi devirmek istiyor ama halkımız sandık başında gereken cevabı verecektir. Biz onlar gibi sokağa değil, sandığa davet ediyoruz” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fırat, güne Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. Partililer ile birlikte seçim çalışmalarını değerlendiren Fırat, daha sonra Karayolları Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurum personeli ile görüşen Fırat, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.
Fırat daha sonra Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ’nin yaptıracağı 579 konutun temeli atma törenine katıldı.
Temel atma töreninin ardından Abdurrahim Fırat, Telsizler, Mahallebaşı ve Sütevleri Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla esnafla sohbet etti.
Çözüm süreci ve ülkenin içine çekilmek istendiği karmaşaya dikkat çeken Fırat: “Biz sizleri sokağa değil sandığa davet ediyoruz. Çünkü temiz bir siyasetçinin er meydanı sandıktır. Bize yakışan da budur. Çözüm süreciyle yıllardır ülkemizde akan kanın durması, artık anaların ağlamaması hedefleniyor. Önemli adımlar da atıldı. Fakat bazıları bunları engellemek için resmen savaş açmış durumda. Samimiyetsizlikleridir emin olun bunun sebebi. İcraat peşinde değiller hiçbirisi. Bunların hepsinin tek derdi, Doğan grubu ve cemaat medyası diğer siyasi partilerle birlikte hareket ederek., kendisinin devşirme bir aday olmadığına dikkat çekerek bölgeyi yakından bildiği için sorunların çözümü içinde kilit bir vekil olabileceğini dile getirdi. Ak Partili aday, Doğan yayın grubu ve cemaat medyasının da dışarıdaki yayın kuruluşlarının ve diğer siyasi partilerin desteğiyle Ak partiyi yıkmak. Ama ülkeyi kaosa sürmek isteyen bu odaklara vatandaşlarımız sandık başında gereken cevabı verecektir” dedi.