Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abddurrahim Fırat, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Fırat, seçime sayılı günler kala vatandaşların provokasyona gelmemesi uyarısında bulunarak, bölgeye yatırım yapıldıkça bazı kesimlerin durumdan rahatsız olduğunu belirtti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abddurrahim Fırat, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Fırat, ilk olarak Ak Parti Hınıs İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti. Seçim çalışmaları hakkında da bilgi alan Ak Partili aday, son günlerde provokasyon uyarısında bulunarak, partililerin dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu. Fırat; Halil Çavuş, Demirci, Yelpiz ve Parmaksız mahallerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.
Fırat, eksikleri olan köyler için elinden geleni yapacağını belirterek altyapının desteklenmesi içinde belediyelerin çalışmalar yürüttüğünü söyledi. HDP’nin bölgede bir korku havası oluşturmaya çalıştığını ifade eden Ak Partili aday, halkın buna asla fırsat vermemesi gerektiğini vurgulandı. Devletin seçim günü halkın oyunu rahat kullanabilmesi için tüm güvenlik önlemlerini alacağını dile getiren Fırat, “Bölgeye ciddi yatırımlarımız oldu bu bazı kesimleri rahatsız ediyor. Oylarını etkiliyor. Bu yüzden seçimin de baskı altında geçmemesi için devletimiz gerekli önlemleri alacaktır.” dedi.
Daha önce hizmetin az ve eksik olduğuyla ilgili gelen bir soru üzerine ise Fırat, “Geçen yıllarda başlayan su ve asfalt çalışmasını engelleyen ve firmayı haraç vermeye zorlayan terör örgütü PKK’dır. Kendisinin bölge halkından olduğunu iddia eden bunlar, halkın hizmet almasını engelleyerek nasıl bir amaca ulaşabilir.” yanıtını verdi.
Fırat, daha sonra Çat ilçesine geçerek; Budaklar, Karaşeyh, Başköy, Çukur çayır, Beşiktaş, Yukarı Çat ve Bardakçı mahallelerini ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Fırat, vatandaşlara sorunları yakinen takip ettiğini anlattı.