Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Çat ilçesinde birçok mahalleyi gezerek vatandaşlardan destek istedi. Fırat, Türkiye’de artık düşmanlığın değil siyasetin rekabetinin yaşaması gerektiğini söyledi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına devam ediyor. Fırat, ilk olarak Ak Parti Çat İlçe Başkanlığı Teşkilatını ziyaret etti. Burada partililerle bir süre sohbet eden Abdurrahim Fırat; Parmaksız, Köseler, Baba Deresi, Işkınlık, Tuzla Taşı, Çirişli, Ağaköy ve Soğukpınar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
‘DÜŞMANLIK DEĞİL SİYASİ REKABET OLMALI’
Ziyaretlerde vatandaşlar, mahallelerin eksiklikleri ve dileklerini Fırat’a aktardı. Fırat, yaz sezonu ile birlikte gerekli çalışmaların başlatıldığını ve mahallelerin daha yaşanabilir hale getirileceğini dile getirdi. Çözüm sürecine de değinen Fırat, “Seçim düşmanlık içinde değil siyasi rekabet içinde daha güzel olacaktır. Bölge insanlarıyla kan bağından ziyade gönül bağımız var. Bölge halkına diğer parti adaylarından daha yakınız bunu sizlerde biliyorsunuz. Başlatılan bu çözüm süreci inşallah tamamlanacak ve artık Türkiye’nin önünü kimse kesemeyecektir. Bizler sizlerle birlikte ortak acılar çektik. Ama huzurdan ve barıştan yana olmalıyız. Sağduyulu olmalıyız. Herkesin değeri ve hassasiyetleri var. Bunlara dikkat etmeliyiz.” diye konuştu.