Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarının son gününde sağduyu ve barış mesajları verdi. Fırat, “İşi düşmanlığa dökmek anlamsızdır. Düşman değil rakibiz. Demokraside hesaplaşma yeri sandıktır. Tüm vatandaşlarımızı sandıklara giderek oylarını kullanmaya çağırıyoruz.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını Tekman ilçesi ve şehir merkezinde sürdürdü. Fırat ilk olarak Ak Parti Tekman ilçe başkanlığını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fırat, burada partililerin katılımıyla da bir toplantı gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden beri partilerin düşman değil rakip olduğunu söyleyen Fırat, işi düşmanlığa dökmenin de anlamsız olduğunu belirtti. Erzurum’daki HDP mitinginde meydana olayları da değerlendiren Fırat: “HDP ve MHP’nin kavgasında saldırılan parti Ak Parti, ama çıkan olaylarda sorumlu olarak da Ak Parti’yi göstermeleri manidardır. Demokraside hesaplaşma yeri sandıktır. Tüm vatandaşlarımızı sandıklara giderek oylarını kullanmaya çağırıyoruz. Gelin sandıkta bunların hepsine hak ettikleri cevabı sandıkta verin” dedi.
Abdurrahim Fırat daha sonra Havuzbaşında düzenlenen “Huzur Şehri Erzurum” adlı programa katıldı. Fırat, Havuzbaşı’ndan Tebrizkapı’ya kadar düzenlenen yürüyüşe de katıldı.