Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölümü 18’inci dönem mezunlarını verdi.
Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, İletişim Fakültesi öğretim görevlileri, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve öğrenciler ile aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, İletişim Fakültesi olarak her yıl yüzlerce öğrenciyi mezun ettiklerini belirterek Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmanın ayrıcalık olduğunu söyledi. Prof. Dr. Yavuz, “İletişim olarak sektöre uzmanlar yetiştiriyoruz. Bu konuda çok iddialıyız ve bununla övünüyoruz. Öğrencilerimiz değerli öğretim görevlileri arkadaşlarımdan gerekli eğitimi aldılar. Öğrencilerime bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Erzurum bar ekibi gösterisini sundu. Törene katılanlar bar ekibinin gösterisini beğeniyle izlerken mezuniyet töreni öğrencilere diplomaların verilmesiyle devam etti.
Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik ile Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan yaklaşık 360 genç iletişimciye öğretim görevlileri tarafından diplomaları verildi. Törende Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olan İHA muhabiri Mehmet Yılmaz, diplomasını İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’den aldı. Diploma töreninden sonra mezun olan genç iletişimciler, İletişim yemini ederek duygu dolu anlar yaşadılar.