Memur-Sen Erzurum Temsilciliği, Rahmetli Kurucu Başkan Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı oluşturdu. Pasinler yolu üzerinde kurulan ormana 14 bin fidan dikildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, 14 bin üye için 14 bin fidan diktiklerini ve Kuruc Başkan Mehmet Akif İnan’ın hatırasını hayatta tuttuklarını söyledi. Fidanların Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü destekleri ile dikildiğine dikkat çeken Duman, “Bizler büyük Memur-Sen camiası olarak, her alanda aziz milletimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Çevreye karşı duyarlılığı artırma adına, böyle bir etkinliği düzenlemekten son derece mutluyuz, gururluyuz. Bu anlamlı organizasyona aktif olarak katıldığınız için siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
“HEDEF BİR MİLYON FİDAN”
Memur Sen’in çevreye, doğaya verdiği değeri bir kez daha ortaya çıkardıklarını dile getiren Duman, 14 bin fidanı gelecek dönemlerde bir milyon fidana çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Duman, “Hassasiyetinizle kök salacak bu fidanlar, büyük medeniyetimizin de inşallah sembolleri olacaktır. Bizim kültürümüzde her kim bir ağacı dikerse, onun gölgesinden insanlar, canlılar istifade ettikçe, fidanı diken kişinin amel defterine sevap yazılır. Artık Memur-Sen bu meşaleyi yakmış oldu. Bu örnek davranışın diğer sendikalara da taşınmasını temenni ediyoruz. Biz Mehmet Akif İnan’ın kurduğu bir sendikayız. Bu yıl vefatının 15’inci yıldönümü. Bizim kültürümüzde kanaat önderleri, bize yaşatma medeniyetini miras bıraktılar. İnşallah bu faydalı işlerin aratarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.
Fidan dikimine Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Erzurum Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner ve sendikaya bağlı işçiler katıldı. Oluşturulan hatıra ormanı konuşmanın ardından dualar ile açıldı.